Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Kontakt os

Vi udfører håndværker opgaver for både private og erhvervslivet, i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser.  Hos os sætter vi en ære i, at levere det endelige resultat, så det stemmer overens med dine ønske.

Ønsker du vejledning på dit byggeprojekt eller går du og drømmer om et nyt køkken, en renovering af huset eller noget helt tredje vil vi med glæde hjælpe dig. Du kan kontakte Aage Andersen & Søn ApS på telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

RING TIL +45 23 61 08 66
mail: peter@aage-andersen.dk

Glarmester

Vi udfører kvalitetsarbejdet indenfor energiruder, forsatsvinduer, butiksruder, spejle, glasdøre, drivhusglas, funktionsruder, ovenlys, sikringsglas, råglas og ornamentglas. Vi skærer og kitter gamle og antikke ruder
i vores eget værksted i Gilleleje.

LÆS MERE HER

Tømrer & Snedker

Skal du bruge en tømrer eller snedker til opgaver som gulvlægning, udskiftning og reparation af døre og vinduer, køkkener, bad, kontor, garderobeskabe, carporte, hegn eller noget helt andet – så er vi din samarbejdspartner! Vi udfører også arbejde med forsikringsskader.

LÆS MERE HER

Stolte håndværker
traditioner i 100 år
med 4 generationer.

Vi er en veletableret
Tømrevirksomhed
placeret i Gilleleje.

Din bygge garanti

Med Byg Garanti er dit hjem i trygge hænder. Du er sikret mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kroner inkl. moms. Det er samtidig også en sikkerhed for din håndværker. Læs mere om Byg Garanti på deres hjemme – klik her.